home3test

Skåne


Vill du bli ägare till denna tavla av kände konstnären Lars Tunebo? Detta blir möjligt som medlem i konstföreningen ”Konstgillet”!

 Tavlan ingår i kommande årsutlottning av konstverk till våra medlemmar.

Lars Tunebo är född 1962 i Lysekil och numera bosatt i Göteborg. Autodidakt kreativ grafiker, målare, fotograf, tecknare och som ständigt utforskar nya tekniker och uttryck. Lars Tunebo komponerar fotografier från vitt skilda miljöer till en bild som han sedan handkolorerar. De senaste åren har han haft stora framgångar på konstmässor och konstutställningar runtom i världen. En viktig period i Lars Tunebos karriär var när han skulle skapa konstverk till förmån för en djurrättsorganisation. ”Temat var att man visst kan ha djur på väggen. Men låt de leva i naturen istället för att bli uppstoppade. Ofta är djuren väldigt malplacerade i mina bildmiljöer. Det finns ingen djup eller ”svår” tanke bakom mina projekt. Jag är bildmakare. Det är det jag gör – fina bilder. Men jag är på djurens sida, och vill samtidigt roa oss människor.” Det är svårt att inte bli fascinerad av hans konst och därför blir vissa av hans bilder snabbt slutsålda.


 


Konstgillet är en ideell förening, baserad i Malmö, öppen för alla konstälskare.

 

Som medlem är Du med i utlottningen av inköpta konstverk i samband med vårt årsmöte. Vi har också en månadsvis utlottning och då med ett mindre verk.

 

Vi arrangerar också dagsutflykter för att besöka konstnärer och gallerier. Är Du intresserad av att bli medlem, (kostar endast 350 kr och det är OK att ha flera andelar – PG 636812-0)

 

kanske testa ett eller ett par år, kontakta oss via mail/telefon eller gå i på sidan och fyll i blankenten "Bli medlem"

 

e-postadress  janeric.persson@gmail.com

eller Mobiltelefon 0705921276